Пълнител за спрей за премахване на петна и миризми PowAir Sports Refill с натурални масла, безвреден за деца и домашни любимци 9

Powair
Изчерпано
48,10 лв.
с ДДС

Информация за продукта

Премахването на потни, мухлясали миризми от вашето спортно облекло и оборудване никога не е било по-лесно с PowAir Sport!

Подобно на другите ни ензимни продукти, PowAir Sport действа, като атакува молекулите с миризмата на потта при техния източник, комбинирайки индустриални полезни бактерии с естествени, активни съставки на растителна основа. Молекулите PowAir ще се свържат с всякакви молекули на миризми, ще ги направят нулеви и инертни, елиминирайки ги. На свой ред това неутрализира както миризмата, така и миризмата на PowAir!

С PowAir Sport спрей и пълнители можете да сте сигурни, че вашият чанта за фитнес, дрехи и допълнителни аксесоари ще останат без петна от пот и миризма.

S_18534
No reviews
Коментари (0)
В момента няма отзиви от клиенти.

Разглеждани продукти

16 продукта в същата категория:

Продуктът е добавен към любими
Product added to compare.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"