7,25 лв.
с ДДС

GranCarno Senior Beef + Lamb – истинска наслада за възрастни кучета над 7 години! 100% пресни, месни съставки съобразени с ежедневните хранителни нужди на възрастните кучета.

GranCarno Senior Beef + Lamb се харесва на четириногите ни приятели със своя свеж, месест вкус. В допълнение, тази мокра храна не съдържа зърнени храни, соя или захар.

Препоръка за хранене
При изчисляване на идеалното количество храна за кучета винаги трябва да се вземат предвид теглото, възрастта и физическата активност на домашния любимец.

Следните препоръчителни количества могат да се използват като обща насока:

Тегло на кучето / г на ден:

3 - 8 кг / 180 - 380 г
10 - 22 кг / 450 - 800 г
35 кг / 1145 г

Състав: 43% телешко (бял дроб, месо, сърце, виме, бъбрек), 28,5% телешки бульон, 25% агнешко (черен дроб, шкембе), минерали, масло от шафран, масло от сьомга

Аналитичен състав: протеин 10,5 %, съдържание на мазнини 8,5 %, сурови влакнини 0,5 %, сурова пепел 2,2 %, влага 77 %

Хранителни добавки на кг:
200 IE Витамин D3

0,75 mg Калциев йодат

1,4 mg Манганов сулфат монохидрат

25 mg Цинков сулфат, монохидрат

СЪСТАВ
Състав: 43- телешко (бял дроб, месо, сърце, виме, бъбрек), 28,5- телешки бульон, 25- агнешко (черен дроб, шкембе), минерали, масло от шафран, масло от сьомга
Аналитичен състав
Аналитичен състав: протеин 10,5 -, съдържание на мазнини 8,5 -, сурови влакнини 0,5 -, сурова пепел 2,2 -, влага 77 -
Хранителни добавки на кг
Хранителни добавки на кг: 200 IE Витамин D3
Серия
Grancarno original
090445
1000 Продукта
No reviews
Коментари (0)
В момента няма отзиви от клиенти.

16 продукта в същата категория:

Продуктът е добавен към любими
Product added to compare.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"